Ανάβαση Διονύσου 23 & 24 Απριλίου 2016

on 23 Μάρτιος 2016

Το Αθλητικό Σωματείο, Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής – ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. – με χαρά σας ανακοινώνει τη διεξαγωγή της Ανάβασης Διονύσου, στις 23 & 24 Απριλίου 2016.

Η Ανάβαση Διονύσου έρχεται να αντικαταστήσει την Ανάβαση Δερβενοχωρίων και αποτελεί τον 2ο Γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, αναβιώνοντας ένα αγώνα ο οποίος έγινε για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του έτους 1976. Σαράντα χρόνια μετά δίνεται η ευκαιρία στους παλιότερους να αναπολήσουν και στους νεότερους να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν αυτή την διαδρομή.

Το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. έχοντας πάντα ως στόχο του την ασφαλή και άψογη διοργάνωση φροντίζει για την προετοιμασία ενός αγώνα που θα ικανοποιήσει τους συμμετέχοντες και θα κερδίσει το ενδιαφέρον θεατών και πληρωμάτων, σε μια μοναδική Ιστορική διαδρομή.

Σημαντική η υποστήριξη της Τοπικής Κοινωνίας η οποία βρίσκεται δίπλα στην οργανωτική επιτροπή, αγκαλιάζει και στηρίζει τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό !!!

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Ανάβαση Διονύσου θα ανακοινωθούν με νεότερα Δελτία Τύπου!!!

*Ενημέρωση:*


Το Αθλητικό Σωματείο, Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής –ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. – σας ενημερώνει πώς οι προετοιμασίες για την «Ανάβαση Διονύσου» συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς τα πανό και οι αφίσες έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται στις γύρω περιοχές, με σκοπό την έγκυρη έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής, αλλά και όλων των διερχόμενων. Τα καταστήματα που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους μας είναι και αυτά ενημερωμένα για την καλύτερη οργάνωσή τους. *(Σας επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό. )

Επιπλέον η οργάνωση, θα παρέχει στην διάθεση του κοινού (θεατές), μεταφορά με λεωφορεία για την πιο εύκολη μετάβασή τους στα διαμορφωμένα με παροχές «Κ». Σε επόμενη ενημέρωση θα σας αναλύσουμε και τα σημεία επιβίβασης καθώς
και τα ωράρια εξυπηρέτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε ενημερωμένοι μέσω της πληροφόρησης που σας παρέχουμε από emails μέσω του Γραφείου Τύπου, καθώς και από την Ιστοσελίδα μας www.ellada-racingclub.gr , τα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.  και στο Facebook, από την σελίδα μας αλλά και το προφίλ μας.

Με εκτίμηση,

Για το Γραφείο Τύπου και Διαδικτύου
Κανέλλου Αναστασία
τηλ: 6979181167

 

 Trailer προβολής αγώνα!!! (πατήστε στο σύνδεσμο για προβολή του video)

 

Παρακαλούμε δώστε προσοχή στους κανόνες ασφαλείας!!!

ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Είναι σε όλους μας γνωστό πως για την διεξαγωγή ενός πετυχημένου αγώνα,βασικό είναι όλοι μας να τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας! Η Ανάβαση Διονύσου αναμένεται να φιλοξενήσει πολλές χιλιάδες θεατές καθώς και συντελεστές του αγώνα. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να σεβαστούμε την οργάνωση, τους αθλητές καθώς και τους κατοίκους της περιοχής που θα μας φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Απριλίου 2016. Ο πολιτισμός, η παιδεία και η αγωγή μας είναι βασικά συστατικά για να περάσουμε όλοι καλά και να απολαύσουμε το θέαμα!

Σας επισυνάπτουμε και την απαραίτητη φωτογραφία.